TP | BANDNGTV | ASTRI CAHYANI | Kaayaan di terminal Cicaheum kota Bandung kiwari masih tembong lenglang. Warga anu seja mudik lebaran 2019 tacan tembong ngaronjat. Sanajan kitu, pihak terminal Cicaheum nataharkeun armada tambahan, pikeun transportasi warga anu seja mudik lebaran ngaliwatan terminal Cicaheum.