TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Bulan Romadon Jadi Waktu Anu Spesial Pikeun Babagi Kabagjaan Jeung Sasama. Salah Sahijina, Anu Dilakonan Ku Ayomedia Network, Poe Rebo Pasosore. Rengrengan Ti Ayomedia Babagi Kabagjaan Jeung Barudak Panti Asuhan Ti Kota Tur Kabupaten Bandung, Ngaliwatan Kagiatan Buka Bersama Di Salasahiji Hotel Di Kota Bandung, Poe Rebo Pasosore.