TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Pamarentah provinsi Jabar bakal masrahkeun modal pikeun lima ratus badan usaha milik desa atawa Bumdes, anu nitih saratus juta sewang-sewangan. Sakumaha anu ditembrakeun ku kepala dinas pemberdayaan masyarakat dan desa Jabar, Dedi Supandi, dina kagiatan Jabar punya informasi atawa Japri, poe Senen pasosore. Dedi nembrakeun, kiwari 69 koma 5 persen tina 5 rebu 312 desa di Jabar geus diwewegan ku Bumdes. Samlah, pikeun desa anu tacan boga Bumdes, pihakna ngarekrut patriot desa.