TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Nalika diwawancara satutas kagiatan Jabar punya informasi atawa Japri, di gedong sate, kota Bandung, poe Senen pasosore, ketua tim penggerak PKK Jabar, Atalia Praratya Kamil nembrakeun, pihakna bakal ngokolakeun kagiatan buka bersama on the street atawa bubos di area Gedung Sate katut jalan diponegoro Bandung, tanggal 25 Mei 2019 nu bakal datang. Eta bubos teh, dilakonan kalawan mareng di 27 kabupaten jeung kota. Pihakna oge ngondang sakumna komunitas di sakuliah Jawa Barat pikeun icikibung dina eta kagiatan, kalawan sarat mawa barudak kaum duafa, dahareun jeung santunan sorangan-sorangan.