TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Mangrebu-rebu imah warga di tujuh kecamatan di kabupaten Bandung, kakeueum caah. Eta kecamatan anu tujuh teh, nya eta Baleendah, Dayeuhkolot, Bojongsoang, Cileunyi, Rancaekek, Majalaya sarta Ciparay. Dina emprona, cai anu ngeueum di saban kecamatan teh beda-beda.