TP | BANDUNGTV | IWAN M. RIDWAN | Teu kurang ti sarebu saratus lima puluh tujuh personel gabungan anu ngawengku Polri, TNI turta instansi sejenna, ngalakonan apel gelar pasukan operasi lilin lodaya di lapang upakarti, kecamatan soreang, kabupaten Bandung, poe kemis isuk-isuk. Eta gelar pasukan teh dilakonan dina raraga mariksa turta nyindekeun kasayagaan personil lebah ngajaga kaamanan poean Natal tur peuting bagantina taun 2018 ka 2019, sarta pikeun nangtayungan kaamanan jalma rea katut patalimarga.