TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Nya kawas kitu kagiatan bongkar muat logistik di gudang KPU kota Bandung, di lelewek cipadung, poe salasa mangkukna. Sajumlahing pagawe keur meumeujeuhna ngabongkaran muatan mangrebu-rebu kotak sora, pikeun kaperluan pemilu legislatif katut presiden taun 2019.