TP | BANDUNG | IWAN M. RIDWAN | Salah saurang panalungtik ti Pusat Vulkanologi dan Mitigasi Bencana Geologi atawa PVMBG, ngebrehkeun, inggeungna sesar Lembang, bisa ngahontal leuwih ti 6 koma 5 skala richter, tur bisa mangaruhan jenglengan gunung api tangkuban parahu, lantaran anggangna kawilang heureut.