TP | BANDUNG | IWAN M. RIDWAN | Hujan anu ngecrek ti saprak pasosore, ngabalukarkeun jalan anu nepungkeun kota tur kabupaten Bandung, anu pernahna di kecamatan Dayeuhkolot katut Baleendah, kakeueum caah. Sistem drainase anu goreng jadi salah sahiji marga lantaran cai limpas ka jalan, lantaran teu bisa nadah debit cai hujan anu gede.