TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pamarentah kabupaten ngaliwatan bupati bandung dadang m naser miharep, pamarentah provinsi jawa barat bakal ngahangkeutkeun prak-prakan ngoperasikeun tempat pembuangan dan pemrosesan akhir sampah, atawa t-p-p-a-s legok nangka. Rarancangna, prakprakan ngokolakeunana bakal dilelang ka pihak katilu.