TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Satgas citarum harum sektor dua satu, nutup paksa saluran limbah ilegal tilu industri, di lelewek rancaekek, kabupaten bandung. Prakprakan eta nutup paksa teh dilakonan lantaran eta industri katohiyan miceun limbah bahaya sacara langsung, kana ngamalirna anak walungan citarum.