TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pengadilan negeri bandung ngaeksekusi salah sahiji pabrik di lelewek cingodewah kota bandung, poe rebo beurang. Eta eksekusi teh, meh-mehan dipapaesan ku ririceuwan satutas pihak pausahaan nutup gerbang pabrik. Samalah, kapolsek bandung kulon nerekel kana gerbang anu dipapaesan ku kawat, pikeun muka eta gerbang.