TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Minangka tarekah pikeun ngarojong lampah nyalametkeun daerah aliran sungai atawa das citarum, menteri lingkungan hidup dan kehutanan siti nurbaya, umajak ka masarakat kabupaten cianjur sangkan melak dua puluh lima tangkal kai saumur hirup, poe salasa mangkukna. Pangna kitu, lahan kritis di kabupaten cianjur kaasup anu panglegana di sakuliah jawa barat, batan kabupaten sejenna.