TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Biro pangladen ibadah haji tur umroh, ghinasepti internasional travel haji dan umroh, bakal ngokolakeun kagiatan manasik pikeun masarakat umum, poe minggu, tanggal sabelas november dua rebu dalapan belas. Lian ti kitu, ghinasepty nyayagakeun fasilitas pelatihan ibadah haji atawa umroh tepi ka lima kali, samemeh calon jamaah miang.