TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Badan pengawas pemilu jawa barat bakal mayeng nalingakeun panyalimpangan kampanyeu pemilihan legislatif tur presiden dua rebu salapan belas, utamana nalika masangkeun alat peraga kampanye. Sanajan kitu, tepi ka kiwari, badan pengawas pemilu jawa barat manghanjakalkeun, kpu jabar tacan masrahkeun jenglengan a-p-k anu geus difasilitasan ku negara.