TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Saluran pamiceunan limbah milik dua puluh opat pabrik di sapanjang walungan Cisuminta, kecamatan dayeuh kolot, kabupaten Bandung, ditutup ku tim satgas Citarum harum sektor tujuh. Ku kituna, kantor pengelolaan IPAL komunal PT. MCAB, kakeueum cai sapuluh senti. Sanajan kitu, pihak kelurahan pasawahan kedal jangji, eta cai limbah moal tepi ka ngeueum imah warga di sabudeureunana.