TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Wacana pamarentah anu bakal ngarobah status pausahaan aplikasi jadi transportasi, diprotes ku perkumpulan Penyelenggara Angkutan Khusus atawa PPASK di kota Bandung. PPASK ngerong, eta wacana teh teu luyu kana prinsip awal anu ditatawarkeun pausahaan aplikasi ka pangusaha, turta dipikalewang bakal mucunghulkeun sistem usaha kapitalis anu gede potensina ngabalukarkeun monopoli usaha, utamana dina widang angkutan sewa husus.