TP | BANDUNG TV | ELBY NOPITRI | Pere paskah anu mareng jeung ahir pekan, dimanfaatkeun ku warga pikeun pakansi ka sajumlahing tempat wisata di kota Bandung, salah sahijina tempat wisata Taman Lalulintas anu jadi salah sahiji tempat nu matak ngirut pikeun ngamangpaatkeun pere panjang.