TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Musibah Caah Anu Narajang Sababaraha Lelewek Di Kabupaten Bandung, Lain Ukur Ngeueum Mangrebu-Rebu Imah. Eta Caah Ge Ngeueum Mangratus-Ratus Hektar Sawah Di Sawatara Kecamatan Di Kabupaten Bandung. Tapi, Tepi Ka Ayeuna, Patani Tacan Nyaho Cara Klaim Asuransi Tatanen, Alatan Sawahna Kakeueum Caah. Ku Kituna, Rea Patani Anu Nandangan Rugi.