TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Satutas Operasi Tangkap Tangan Anu Dilakonan Ku Mabes Polri Turta Polda Jabar Ka Komisioner Kpu Garut Sarta Ketua Panwaslu Garut, Ketua Kpu R-I Nyorang Gempungan Husus Jeung Anggota Katut Ketua Kpu Garut, Di Kantor Kpu Jabar. Eta Hal Teh Disorang Pikeun Ngatur Pancen Katut Strategi, Sangkan Pilkada Turta Pilgub Di Garut Teu Kaganggu.