TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Massa anu kabeungkeut dina Serikat Perjuangan Rakyat Indonesia, nyorang orasi silih genti di hareupeun gedong DPRD kabupaten Cianjur. Eta nu aruanjuk rasa teh nolak kalawan tandes disahkeunana Undang-Undang MD3.