TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Bari ngagunakeun baju sarwa hideung, warga adat Cireundeu ngokolakeun upacara tabur bunga di lokasi urut tempat pamiceunan ahir runtah Leuwigajah, kecamatan Cimahi Selatan, kota Cimahi, poe Salasa nu anyar kaliwat.