TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Bari aping ku sababaraha menteri, Presiden Republik Indonesia, Joko Widodo, ngaresmikeun program Citarum Harum, di Situ Cisanti, kecamatan Kertasari, kabupaten Bandung. Samemehna, Presiden Joko Widodo, kungsi melakeun tatangkalan anu diiluan ku sakumna tamu ondangan.