TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Walikota Cimahi, Ajay M. Priatna, babarengan jeung wawakil Kedubes Australi katut rengrengan dinas anu boga wewenang, nitenan infrastruktur sanitasi di Pasir Kaliki, kecamatan Cimahi Utara, kota Cimahi. Dina emprona, eta kagiatan dilakonan minangka salasahiji hibah ti pamarentah Australi ka pamarentah kota Cimahi, patali jeung pangwangunan infrastruktur sanitasi atawa sistem pamiceunan limbah rumah tangga.