TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Uji coba muka jalur Puncak Pass Ciloto Cianjur muru ka Bogor-Jakarta turta ti Jakarta ngajugjug ka Bogor, dilarapkeun ti saprak poe Senen beurang. Tapi, eta uji coba muka jalur teh ukur ancokeuneun warga anu numpak motor jeung mobil.