TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Unjuk rasa mangratus-ratus warga di kabupaten cianjur poe rebo beurang, dipapaesan ku ririceuwan. eta kajadian teh karandapan alatan salasaurang warga nyacampah nu arunjuk rasa, nalika massa ngadeugdeug ka gedong dewan. eta mangratus-ratus warga teh ngadongsok okneum perwira polres cianjur dicabut kalungguhanana salaku pulisi, lantaran arogan mangsa ngajalankeun pancenna.