TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Walikota bandung, Ridwan Kamil, ngararancang pangwangunan infrastruktur moda trasportasi massal perkotaan metro kapsul, di jalan dalem kaum, kota bandung. eta proyek anu hargana hiji koma opat trilyun teh, mangrupa pangwangunan infrastruktur transportasi munggaran di indonesia, anu teu make waragad apbn tur diproduksi ku tuturus bangsa.