TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Pausahaan penyedia layanan teknologi perantara transaksi atawa Paytren, satekah polah numuwuhkeun pausahaanana ku cara medalkeun fitur anyar anu dibeundeul dina aplikasi Paytren lima titik nol, di kantor Paytren jalan Soekarno Hatta Kota Bandung, poe Salasa beurang. Dina eta fitur anyar teh, Paytren mimiti ngalakonan rukun gawe jeung sajumlahing pausahaan basis online sejenna, kawas aplikasi transportasi grab, turta aplikasi penyedia makanan madhang milik putra Presiden Jokowi, Kaesang Pangarep.