TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Mangratus-ratus Padagang Kaki Lima atawa PKL pasar Jamika Bandung ngalakonan unjuk rasa di hareupeun kantor pamarentah kota Bandung, jalan Wastukencana, poe Salasa beurang. Eta nu arunjuk rasa mondah rarancang walikota Bandung Ridwan Kamil, anu bakal ngarelokasi PKL Jamika ka jalan Cibadak.