TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Bari diaping kalawan rekep ku kepolisian resort Cianjur, mangbelas-belas warga anu arunjuk rasa anu kabeungkeut dina Cianjur aktivis independen, saharita ngadareugdueg ka buruan kantor BPN Cianjur di jalan raya Bandung. Dina emprona, eta unjuk rasa teh jadi panitenan petugas BPN.