TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Enggoning nyanghareupan pilkada kalawan walatra taun 2018, partey Hanura pusat nyabut kalungguhan Aceng Fikri tina ketua DPD Hanura provinsi Jawa Barat. Eta Bupati Garut manten teh dicindekeun teu disiplin lebah ngokolakeun pancen partey.