TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Sungkawa masih mapaesan kulawarga pasangan laki rabi Dadang Suherman katut Yeni Halimatusadiyyah, mangsa ditepungan di imahna di kampung Babakan Kidul, kelurahan Cigugur, Cimahi, poe Saptu pabeubeurang. Duanana masih cangcaya budakna anu kadua tilar dunya satutas dicindeken dina diagnosa suspek ngarandapan difteri.