TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | petugas pemuhtahiran data pemilih atawa coklit di kabupaten cianjur, ngarasa gejed lebah ngadata warga pikeun nyaluyukeun data pemilih pilgub jawa barat jaga. eta hal teh karandapan alatan kurangna logistik ti k-p-u, anu mangrupa stiker pencocokan data turta formulir a-dua-k-w-k.