TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Ti Saprak Saminggu Katompernakeun, Harga Sajumlahing Lauk Laut Di Sawatara Pasar Tradisional Di Kecamatan Soreang, Kabupaten Bandung, Masih Ngajaul. Pangna Kitu, Hawa Anu Teu Bisa Dilelebah Ngabalukarkeun Harga Sababaraha Jenis Lauk Laut Ngajaul Tepi Ka Sapuluh Rebu Batan Sasari.