TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | kagiatan operasional tilu pausahaan pencucian anu teu boga ijin di kabupaten bandung, ditutup ku pihak polda jawa barat, alatan dierong miceunan limbah ka anak walungan citarum. samalah, tilu rumah sakit gede di lelewek panuragan cirebon ge, dierong miceunan limbah medis ka anak walungan citarum.