TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | dina awal taun dua rebu dalapan belas, harga daging hayam di pasar tradisional kabupaten cianjur masih mahal. eta hal teh karandapan alatan ngajaulna harga daging hayam ti tangkulak. tepi ka kiwari, tangkulak ngajual hayam potong hijina ka padagang di pasar, kalawan harga leuwih ti tilu puluh rebu.