| TP | BANDUNG TV | ELBY NOPITRI | mangratus-ratus supir transportasi online sajawa barat nyorang unjuk rasa di hareupeun kantor pamarentahan provinsi jabar, gedong sate kota bandung, poe senen beurang. eta nu arunjuk rasa teh miharep pemrov jabar ngadongsok kementerian perhubungan, sangkan ngaevaluasi permenhub nomer saratus dalapan taun dua rebu tujuh belas, anu dierong ngarugikeun supir online.