TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYATI | Mangpuluh-puluh baligo iklan atawa kampanyeu calon bupati tur calon gubernur, anu dipasang sacara ilegal di sapanjang jalan raya bandung garut, sumedang jawa barat, diruag ku aparat satpol pp sumedang, poe senen beurang. eta baligo teh diruag lantaran dipasang di sajumlahing fasilitas