TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYATI | Pamarentah kabupaten bandung, mondahrarancang pamarentah puseur, anu seja ngimpor beas, dina tungtung bulan januari kiwari. eta pamonadah tehdisorang ku pemkab bandung, lantaran stok pare lokal di wewengkon bandung tebeh kidul, kacida ceuyahna.