TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYATI | Ngajaulna harga beas anu karandapan sababaraha waktu katompernakeun, ngabalukarkeun masarakat ngarasa lewang. ngajaulna eta harga teh karandapan balukar kurangna stok pare ti para patani, turta harga bangsalna oge milu nerekel.