TP | BANDUNG TV | ELBY NOPITRI | Mangratus-ratus warga anu kabeungkeut dina solidaritas umat Islam Jawa Barat untuk Palestina, ngalakonan unjuk rasa di hareupeun gedong sate Bandung, poe senen isuk-isuk. Lian ti warga anu geus sawawa, barudak oge tembong mapaesan eta unjuk rasa bari mamawa tulisan anu mangrupa ebrehan eusi hate nu arunjuk rasa.