TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Presiden Republik Indonesia Joko Widodo, masrahkeun sertifikat gratis ka sapuluh rebu warga kabupaten Bandung, anu pernahna di Dome Sabilulungan, kecamatan Soreang, kabupaten Bandung. Prakprakan masrahkeun sertifikat sacara gratis teh mangrupa program ti Presiden ka tujuh Indonesia. Presiden nembrakeun, sanajan geus masrahkeun sapuluh rebu sertifikat, tapi sajuta dua ratus rebu warga tina jumlah sajuta genep ratus rebu warga di wewengkon kabupaten tacan boga sertifikat.