TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Aliansi Mahasiswa Universitas Pendidikan Indonesia Ngalakonan Lampah Protes, Balukar Sistem Mayar Waragad Kuliah Tunggal Anu Jadi Bangbaluh Pikeun Mahasiswa, Pihakna Ngerong Praktek Komersial Atikan Anu Teu Transparan Karandapan Di Kampus Upi.