TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Warga Padalarang Kabupaten Bandung Barat, Geus Ilaharna Nyieunan Karamba Jaring Apung Kalawan Teknologi Paling Canggih Jaman Kiwari Ngelehkeun Produk Eropa, Pangna Kitu Eta Teknologi Teh Mampuh Nyanghareupan Ombak Badai Taifun Laut Lepas Anu Bakal Karandapan Ahir Bulan Juli Di Cina.