TP | BANDUNG TV | DERI FIRMAN | Hirup Anu Tengtrem Tur Tumaninah, Jadi Marga Lantaran Jalma Bumetah Di Salah Sahiji Wewengkon. Eta Hal Teh Ditembrakeun Ku Wakil Ketua Dewan Pengurus Pusat Persatuan Perusahaan Real Estat Indonesia Nalika Ngadeugdeug Ka Bandung Tv Poe Rebo Pabeubeurang.