TP | BANDUNG TV | ELBY NOPITR | Satutas Musibah Beus Anu Tigebrus Kana Susukan Ti Jalan Maribaya, Lembang, Kabupaten Bandung Barat, Poe Salasa Pabeubeurang Warga Boga Inisiatif Ngatur Lajuna Kendaaran Di Jalur Anu Remen Cilaka. Eta Hal Teh Sangkan Teu Karandapan Deui Nu Cilaka Kawas Anu Karandapan Mangsa Perean Lebaran, Nyaeta Opat Beus Pariwisata Anu Tigebrus Ka Susukan Turta Opat Motor Anu Tiguling.