TP | BANDUNG TV | ELBY NOPITR | Sidang Lanjutan Kasus Panyalimpangan Undang-Undang I-T-E Kalawan Terdakwa Buni Yani, Disorang Deui Di Kantor Dinas Perpustakaan Kota Bandung Poe Salasa Isuk-Isu. Dina Eta Sidang Teh, Buni Yani Anu Diwewegan Ku Tim Kuasa Hukumna Mondah Timbalan J-P-U Turta Ngadongsok Majelis Hakim Mere Putusan Sela Pikeun Ngeureunkeun Proses Persidangan.