TP | BANDUNG TV | ELBY NOPITR | Massa Gabungan Ti Sajumlahing Ormas Islam D-K-I Turta Jawa Barat, Ngalakonan Unjuk Rasa Di Hareupeun Kantor Kejaksaan Tinggi Jawa Barat, Poe Salasa Pabeubeurang. Massa Ngadongsok Kejaksaan Tinggi Jawa Barat Ngeureunkeun Proses Persidangan Buni Yani, Anu Dierong Cacat Hukum.