TP | BANDUNG TV | ELBY NOPITR | Salah Sahiji Beus Pariwisata Asal Bekasi, Tigebrus Kana Susukan Balukar Jalanna Leueur, Di Jalan Maribaya Lembang Kabupaten Bandung Barat, Dina Arus Balik Minggu Kamari. Lian Ti Beus Jalan Anu Leueur Ge Ngabalukarkeun Sababaraha Motor Tiguling. Antukna Patalimarga Ti Maribaya Anu Ngajugjug Ka Bandung Macet Panjang.