TP | BANDUNG TV | IWAN M RIDWAN | Poe Salasa isuk-isuk, jajaran polres Cimahi ngalakonan apel pasukan dina raraga OPS Patuh Lodaya. Eta operasi teh disorang, samemeh nyorang operasi Ramadania, pikeun ngajaga kaamanan Romadon turta Idul Fitri taun 1438 Hijriah. Kapolres Cimahi, AKBP Ade Ary Syam Indradi miharep, masarakat anu tarumpak kendaraan leuwih tartib.